DÍA DE LOS MUERTOS V ALCRON BARU

Alcron bar 33715 websize
Bar
30. 10. 2024
02. 11. 2024

Od 30. října do 2. listopadu se v Alcron Baru ponoříme do atmosféry jednoho z nejvýznamnějších svátků mexické kultury – Dia De Los Muertos, tedy Den mrtvých. Tento svátek, který má kořeny v předkolumbovské kultuře Mexika, je oslavou života a vzpomínek na ty, kteří nás opustili. Na rozdíl od tradičního evropského vnímání smrti, Mexičané ji přijímají jako přirozenou součást životního cyklu, což se odráží v pestrobarevných dekoracích, tradičních oltářích (ofrendas) a radostných oslavách.

Alcron Bar vás zve, abyste se přidali k této jedinečné oslavě. Pro tuto speciální událost jsme připravili tři jedinečné koktejly, inspirované tequilou – tradičním mexickým nápojem, který je neodmyslitelně spjatý s tamní kulturou. Naši barmani vytvořili kreativní kombinace, které vás nejen osvěží, ale také přenesou do srdce Mexika. Každý drink je navržen tak, aby odrážel ducha tohoto svátku – chuťové kombinace jsou plné života, radosti a barev.

Přijďte s námi oslavit Dia De Los Muertos a užijte si autentickou mexickou atmosféru v prostředí Alcron Baru. Těšíme se na vaši návštěvu!

MENU

REZERVACE