VELIKONOCE V ALCRON RESTAURANT

AlmanacXAlcron 25 03 11789 websize 2
Restaurace
18. 04. 2025

Velikonoce jsou oslavou jara, nových začátků a tradičních chutí, které se v české kuchyni předávají z generace na generaci. Připojte se k nám 18. a 19. dubna a zažijte sváteční atmosféru prostřednictvím speciálního večerního menu, které jsme sestavili s respektem k sezónním surovinám a osvědčeným receptům.

Naše velikonoční menu čerpá inspiraci ze zvyků a chutí, které jsou s tímto obdobím neodmyslitelně spjaty. V úvodu vás přivítá amuse-bouche inspirované východoslovenskou tradicí, následované předkrmem, kde hrají hlavní roli chřest a vejce – symboly jara. Hlavní chod přináší chuťově bohatou kombinaci králičího masa, petržele, kopřiv a brusinek, zatímco dezert nabídne jemnou souhru pečené rebarbory, vanilky a citrusů.

Každý chod je pečlivě sestavený tak, aby podtrhl svěžest a lehkost jarního období, přičemž většina surovin pochází od lokálních farmářů. Věříme, že tento sváteční večer bude nejen gurmánským zážitkem, ale i příležitostí užít si čas strávený s blízkými v příjemném prostředí Alcron Restaurant.

MENU